7 Petua hilangkan batuk dan kahak menggunakan bahan asas masakan

Secara umumnya, batuk merupakan salah satu perkara biasa yang terjadi di kalangan manusia. Batuk juga boleh menyebabkan kahak pada tekak anda dapat dikeluarkan dengan lebih mudah. Walau bagaimanapun batuk yang berpanjangan adalah amat bahaya kerana boleh menjadi gejala yang tidak sihat seperti alahan, jangkitan virus serta jangkitan bakteria. Anda boleh merawat batuk yang terjadi akibat…

CERMIN KERETA RETAK? JANGAN TUKAR BARU LAGI, IKUT TIPS INI DULU…

Apabila cermin kenderaan retak mesti ia akan menyebabkan penglihatan anda terhalang atau terganggu ketika memandu. Andai berlaku perkara seperti ini, ramai yang ambil memutuskan untuk membeli cermin yang baru kerana risau kejadian tidak dingini terjadi. Namun tidak ramai yang tahu masih ada cara lain yang boleh dicuba yang tidak menggunakan wang yang tinggi jika dibandingkan…

Inilah wajah 2 orang anak lelaki kepada Saiful Apek Yang Jarang Dilihat.. Dah Macam Hero Filem Dah Admin Tengok.. Para Wanita Disarankan Jangan Tengok Jika Mudah Cair….

Mohd Saiful Azam bin Mohamed Yusoff (lahir 12 Mei 1969) atau lebih dikenali sebagai Saiful Apek merupakan seorang pelawak,pelakon, penyanyi dan pengacara yang terkenal di Malaysia. Beliau juga merupakan seorang pelakon yang paling banyak membintangi filem di Malaysia pada waktu ini. Beliau merupakan bekas ahli kumpulan Senario walaupun telah keluar dari kumpulan tersebut, beliau tetap…

Penduduk Aoshima tanam pokok catnip untuk halau nyamuk, sebaliknya ini pula yang terjadi

Aoshima, Jepun atau “Pulau Kucing”. Pulau yang terkenal di mata dunia kerana populasi kucing melebihi dari manusia. Penduduk Aoshima kurang daripada 20 orang tetapi populasi kucingnya pula melebihi 100 ekor! Pada suatu hari, dalam usaha untuk menghalau nyamuk yang membiak di kawasan tersebut, penduduk tempatan telah menanam catnip di taman-taman dan kawasan rumah. Namun keesokan harinya, kesemua kucing di…

Saya tinggal dengan ibu bapa bersama suami.. Tapi ayah saya ni pelik, pantang nampak suami saya berehat mesti kene tengking, sehingga satu hari saya bersama suami berduan dalam bilik, tiba tiba dia …..

Assalamualaikum admin.. tlong hide profile sy yer.. Ni nak cite.. sy ni da berkahwin.. dulu janda ank 1.. skrg masih belum dikurnia kan ank lg bersama suami yg sekarang ni.. alar,baru lg kawin xsampai setahun pun lg..masih hangat2 pengntin baru & masih baru dlm perkahwinan.. msalah sy skg ni.. bapak sy lah.. sy ni da…

“TIPU! KAKAK ADA DLM BILIK AIR TU..” KISAH BENAR SERAM ARWAH KAKAK PULANG KE RUMAH

Kisah Benar Seram Arwah Kakak Pulang Ke Rumah | Gambar hiasan Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca semua. HArini Dr Fuh nak kongsi satu kisah benar yang diceritakan oleh seorang remaja. Kisah ini Dr Fuh kongsikan dari laman Kopi Lekat. Jom baca! Saya ingin berkongsi pengalaman yang tak mungkin saya lupakan seumur hidup saya. Mungkin cerita yang…

Kemana Pelakon Wan Maimunah Yang Terkenal Ketika Dahulu Menghilang? Ikuti Kisah Terkini Beliau Yang Amat Menyedihkan..

Seniwati Wan Maimunah kini dirawat di Hospital Jasin, Melaka selepas mengalami bengkak jantung dan jangkitan kuman pada paru-paru. Timbalan Presiden, Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) Zulkifli Mohamad, 50, berkata, Wan Maimunah atau nama sebenarnya Wan Maimunah Wan Abdul Aziz, 63, dimasukkan ke hospital itu beberapa hari lalu selepas mengalami sakit dada. Wan Maimunah Alami Bengkak Jantung,…

Peserta Rancangan Clever Girl Malaysia 2017 Buat Hal Lagi

Sebelum ini, pernah timbul kontroversi mengenai peserta rancangan Clever Girl Malaysia yang tidak tahu warna bendera kebangsaan Malaysia. Namun, rancangan ini tetap diteruskan tahun ini. Tak sangka, rancangan ini masih mempunyai peminatnya tersendiri. Isu Jalur Gemilang musim lepas Isu filem P. Ramlee musim lepas Layan lirik lagu dan video muzik Tema Clever Girl Malaysia Clever girl…

‘Tak Sangka Ibu Sendiri Nak TRY Suami Saya’ – Anak Bongkar Sikap Ibunya Yang Sebenar.

Sebelum itu mohon admin hide nama saya yaa…Kisah yang saya nak ceritakan untuk kalini mungkin ramai yang hadapi tapi mungkin agak berbeza… Gambar Di Atas Sekadar Hiasan Saya telah berkahwin dengan suami hampir 6 tahun dan mempunyai 2 orang cahaya mata…Saya menunggu hari untuk melahirkan cahaya mata yang ketiga…Kisah saya mungkin akan menarik banyak pembaca…